preloder
Loading...
KREU 2019-09-20T08:00:51+00:00

Reth Nesh

E themeluar në vitin 2008, një ndër kompanitë e para në vend e specializuar fillimisht në ofrimin e shërbimeve në ngritjen e sistemeve të menaxhimit, sot me një game të gjërë shërbimesh me fokus në këshillim dhe përkrahje të organizatave private, publike, qeveritare dhe jo-qeveritare dhe njerëzve të tyre në menaxhim, zhvillim organizativ dhe përmirësim të vazhdueshëm.

Lexo më shume

Shërbimet

Projektet tona të fundit

Shiko të gjitha

Na kontakto

+383 (0) 44 900 141

+383 (0) 44 175 405

  [email protected]

Mati 1, C15/14 #3, Prishtinë

Michael Jordan Authentic Jersey  Peter Forsberg Womens Jersey