Myesere

About Myesere Hoxha

This author has not yet filled in any details.
So far Myesere Hoxha has created 10 blog entries.

Full Spectrum Cbd Oil – a Brief Overview

2019-12-10T10:03:48+00:00

Full Spectrum Cbd Oil - a Brief Overview Non-addictive and non-intoxicating, CBD oil makes it possible for users to go through the multiple benefits without the negatives related to cannabis usage. Nonetheless, it is CBD oil, or so the focus isn't on the THC content. A complete spectrum CBD oil would potentially have a little [...]

Full Spectrum Cbd Oil – a Brief Overview 2019-12-10T10:03:48+00:00

Tips & Tricks To Make Guys Interested

2019-12-10T12:36:55+00:00

In order to contact the mail order brides service were not torture, but a pleasant process, you need to understand the main aspect. She splits her time between writing for The Date Mix and working on the Zoosk product, which gives her behind-the-scenes knowledge about the world of online dating. She tossed her long fire-engine [...]

Tips & Tricks To Make Guys Interested 2019-12-10T12:36:55+00:00

These Are Generally The 14 Best Online Dating Services And Software That We Advise

2019-12-06T13:02:13+00:00

More and more people happen to be checking out online dating services sites russian mail order brides seeking romantic associates, however with the opportunities that technology offers individuals to connect, additionally, it provides potential risk. If wish referring to genuine, measurable success in building relationships, in that case may be probably the most successful online [...]

These Are Generally The 14 Best Online Dating Services And Software That We Advise 2019-12-06T13:02:13+00:00

Executive Coaching

2019-09-26T13:41:27+00:00

Është me rëndësi të sqarohet coaching apo stërvitja, pasi që është koncept i ri tek ne. Coaching nuk është mentorim. Mentorët ndajnë përvojat dhe ekspertizën për të transferuar njohuritë e tyre paraprake. Coaching nuk është këshillim apo konsulencë. Këshillimi, në terma të gjerë, ofron një ekspertizë për një tarifë për një organizatë ose situatë. [...]

Executive Coaching 2019-09-26T13:41:27+00:00

Prezantimi i Strategjisë së Eksportit: Golden Eagle

2019-07-31T18:44:17+00:00

SIGMA BMC në ko-financim me projektin EYE, dorëzoi produktet e zhvilluara për eksport Mars 2018 - Qershor 2019 SIGMA BMC me sukses zbatoi projektin  "Advice for International Growth" . Me kete projekt u zhvilluan nje sere analizash dhe produktesh te intelegjences se tregut dhe strategjive te marketingut per hyrje ne tregje nderkombatere [...]

Prezantimi i Strategjisë së Eksportit: Golden Eagle 2019-07-31T18:44:17+00:00

Pako e re: TURN-KEY MANAGEMENT CONSULTING

2019-07-31T11:55:37+00:00

Pako e re e shërbimeve këshilluese: SIGMA BMC TURN-KEY MANAGEMENT CONSULTING Të gjitha në një, pako e re e shërbimeve këshilluese sipas nevojës së bizneseve.... Në përvojën e gjatë të punës me kompani të madhësive dhe industrive të ndryshme, kemi kuptuar se qasja e bazuar në përmirësime të cilat fokusohen në [...]

Pako e re: TURN-KEY MANAGEMENT CONSULTING 2019-07-31T11:55:37+00:00

SIGMA BMC Export Facilitation Athens Fashion Trade Show-2019

2019-07-31T11:57:13+00:00

SIGMA BMC lehtëson takimet B2B me qëllim të rritjes së eksportit në Kosovë Myesere Hoxha nga SIGMA BMC lehtësoi takimet B2B të përfaqësuesëve dhe anëtarëve të KAMA në panairin Athens Fashion Trade Show-2019 të mbajtur me 25-28 Janar 2019. Takimet B2B u bënë me blerës potencial nga Kanada, Turqia, Libani, etj. Takimet B2B [...]

SIGMA BMC Export Facilitation Athens Fashion Trade Show-2019 2019-07-31T11:57:13+00:00

ISO Standardet për Laboratore Mjekësore

2019-07-31T18:19:03+00:00

Prezantimi i gjetjeve dhe planit të veprimit për zbatim të standardeve ndërkombëtare ISO në laboratorin kombëtar referent për tuberkulozë. ISO Standardet në Laboratorin Referent Kombëtar për Tuberkulozë Sot, përfundoi punëtoria dy ditore për të prezantuar gjetjet nga analiza GAP dhe plani e realizimit të sistemit të menaxhimit të cilësisë sipas [...]

ISO Standardet për Laboratore Mjekësore 2019-07-31T18:19:03+00:00

SIGMA BMC shpalos shërbimet e eksport-it: Konventa e Prodhueseve të Kosovës

2019-07-31T17:54:49+00:00

SIGMA BMC shpalosi shërbimet e eksport-it në Konventën e Prodhuesëve të Kosovës SIGMA BMC shpalosi shërbimet e lehtësimit te eksportit për prodhuesit vendor në Konventën e Pare te Prodhuesve të Kosovës Konventa u organizuara nga Klubi i Prodhueseve te Kosoves SIGMA BMC për herë te parë në Kosovë i'u ka mundësuar ndërmarrjeve [...]

SIGMA BMC shpalos shërbimet e eksport-it: Konventa e Prodhueseve të Kosovës 2019-07-31T17:54:49+00:00

B2B Mision tregtar në M.O.W 2018 Bad Salzuflen Gjermani

2019-07-31T11:53:46+00:00

SIGMA BMC lehtëson eksportin: Asiston kompanitë vendore në misionin tregtar B2B në M.O.W 2018 Konsulenti i SIGMA BMC, Myesere Hoxha e angazhuar nga projekti ICEP, përgatiti dhe asistoi kompanitë vendore të specializuara në prodhim të mobiljeve Albed, Elnor, Ukaj dhe Dekoriti në misionin B2B.  Qëllimi afat-shkurt i misionit B2B ishte krijimi [...]

B2B Mision tregtar në M.O.W 2018 Bad Salzuflen Gjermani 2019-07-31T11:53:46+00:00
Michael Jordan Authentic Jersey  Peter Forsberg Womens Jersey