Projektet tona të fundit

PROJEKTET 2018-11-16T14:52:27+00:00

SIGMA BMC ne Konventen e Prodhueseve te Kosoves

November 30th, 2018|Postime|

SIGMA BMC në panelin e  Konventës së Prodhuesve të Kosovës shpalosi shërbimet e lehtësimit te eksportit për prodhuesit vendor.  Vlerësimi i gatishmërise së kompanisë për eksport, identifikimi i tregjeve me potencial, strategjitë për hyrje në treg dhe plani i eksportit, ishin [...]

B2B Mision ne M.O.W 2018 Bad Salzuflen Gjermani

September 17th, 2018|Postime|

Konsulenti i SIGMA BMC Dr. Myesere Hoxha e angazhuar nga projekti ICEP, pergatiti dhe asistoi kompanite vendore te specializuara ne prodhim te mobiljeve Albed, Elnor, Ukaj dhe Dekoriti ne misionin B2B. Ky mision u zbatua ne panairin nderkombetar M.O.W [...]

Zhvillimi i eksportit: Shërbim i ri ne Kosove

September 11th, 2018|Projekte|

SIGMA BMC promovoi shërbimet e reja ne fushën e zhvillimit dhe menaxhimit te Eksportit. Ngjarja e organizuar nga Këshilli i Konsulentëve te Kosovës (BCC) (http://www.bcc-ks.org) ne bashkëpunim me EBRD dhe Projektin Enhancing Youth Employment (EYE) (http://www.helvetas-ks.org). Ne ngjarje, Znj. Myesere [...]

1109, 2018

Shërbime për zhvillim organizativ te departamenteve te shërbimeve publike dhe ndërmarrjeve te shërbimeve publike ne komunat veriore te Kosovës

By | September 11th, 2018|Projekte|

15.09.2017 – 31.12.2018 SIGMA BMC do te analizoj kapacitetet ekzistuese te ofrueseve te shërbimeve te menaxhimit te mbeturinave ne komunat veriore te Kosovës dhe te sistemit ekzistues paralel te ndërmarrjeve te shërbimeve publike. Projekti është [...]

1109, 2018

Zhvillimi i kapaciteteve te grave dhe te rinjve ne ndërmarrësi dhe planifikim biznesi

By | September 11th, 2018|Postime|

Prill-Tetor, 2018 SIGMA BMC do te zbatoj projektin për zhvillim te kapaciteteve te grave dhe te rinjve ne ndërmarrësi dhe planifikim biznesi ne kuadër te projektit “Përmirësimi I mundësive për jetese te grave dhe te [...]

Load More Posts

Gati për t’u takuar?

Na kontaktoni nëpërmes telefonit, email-it apo na vizitoni në zyret tona.

Kontakto