preloder
Loading...
KREU 2018-11-16T09:10:48+00:00

Reth Nesh

E themeluar ne 2008, një ndër kompanitë e para ne vend e specializuar fillimisht ne ofrimin e shërbimeve ne ngritjen e sistemeve te menaxhimit, sot me një game te gjere shërbimesh me fokus ne këshillim dhe përkrahje te organizatave private, publike, qeveritare dhe jo-qeveritare dhe njerëzve te tyre ne menaxhim, zhvillim organizativ dhe përmirësim te vazhdueshëm.

Lexo më shume

Shërbimet

Projektet tona të fundit

Shiko të gjitha

Na kontakto

  +373 (0) 44 175 405

  [email protected]

Mati 1, C15/14 #3, Prishtinë