Projektet tona të fundit

PROJEKTET 2018-11-16T14:52:27+00:00
2811, 2019

Tips & Tricks To Make Guys Interested

By | November 28th, 2019|Online Dating|

In order to contact the mail order brides service were not torture, but a pleasant process, you need to understand the main aspect. She splits her time between writing for The Date Mix and working [...]

Pako e re: TURN-KEY MANAGEMENT CONSULTING

July 1st, 2019|Postime|

Pako e re e shërbimeve këshilluese: SIGMA BMC TURN-KEY MANAGEMENT CONSULTING Të gjitha në një, pako e re e shërbimeve këshilluese sipas nevojës së bizneseve.... Në përvojën e gjatë të punës me kompani të madhësive dhe [...]

ISO Standardet për Laboratore Mjekësore

February 5th, 2019|Postime, Projekte|

Prezantimi i gjetjeve dhe planit të veprimit për zbatim të standardeve ndërkombëtare ISO në laboratorin kombëtar referent për tuberkulozë. ISO Standardet në Laboratorin Referent Kombëtar për Tuberkulozë Sot, përfundoi punëtoria dy ditore për të prezantuar [...]

3011, 2018

SIGMA BMC shpalos shërbimet e eksport-it: Konventa e Prodhueseve të Kosovës

By | November 30th, 2018|Postime|

SIGMA BMC shpalosi shërbimet e eksport-it në Konventën e Prodhuesëve të Kosovës SIGMA BMC shpalosi shërbimet e lehtësimit te eksportit për prodhuesit vendor në Konventën e Pare te Prodhuesve të Kosovës Konventa [...]

Load More Posts

Gati për t’u takuar?

Na kontaktoni nëpërmes telefonit, email-it apo na vizitoni në zyret tona.

Kontakto
Michael Jordan Authentic Jersey  Peter Forsberg Womens Jersey